Rólunk

A Nadcom az informatikai piac szereplőjeként ügyfeleivel együttműködve olyan időtálló megoldásokon dolgozik, melyek választ adnak a folyamatosan változó környezet kihívásaira és hozzájárulnak a hosszútávú versenyképességhez.

Tevékenységeink fókuszában teljeskörű, komplex infrastruktúra-üzemeltetési szolgáltatás illetve vonalkódtechnikai és RFID rendszerek kialakítása áll.

A legoptimálisabb megoldás megkeresésével, tervezésével és kivitelezésével nem engedjük el Partnereink kezét.

Folyamatos után követéssel biztosítjuk, hogy befektetésük a jövőben is kamatozzon.

3 fő tevékenységi területünk:

  • IT Infrastruktúraüzemeltetés

  • Vonalkódtechnika és RFID

  • Hardver-, szoftverértékesítés (közbeszerzés keretében is)

Ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásainkat mintegy 20 éves informatikai, kereskedelmi és műszaki tapasztalattal rendelkező szakemberekkel biztosítjuk, így egy kézből nyújtunk megbízhatóságot, gyorsaságot, egyszerűséget, garantált a költséghatékonyság és a tervezhetőség, míg a megvalósítás, az üzemeltetés és karbantartás gördülékenyebb és kiszámíthatóbb.

Portfóliónk magas minőségű, gyártói támogatással rendelkező termékeket és technológiákat foglal magába, lefedve a legkülönfélébb ipari, vállalati keresletet.

Annak érdekében, hogy minden felmerülő igényre megoldást találjunk széles választékkal biztosítunk informatikai, infokommunikációs eszközöket a legkülönbözőbb alkalmazási területekre és célokra, legyen az akár számítógép, notebook, tablet, telefon, nyomtató vagy az automatikus azonosításhoz (vonalkód és RFID) szükséges eszköz, kiegészítő.

IMPRESSZUM
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK