Impresszum
A honlap fenntartója

Nadcom Informatikai Kft.

  • Székhely: 1152 Budapest, Telek u. 7-9.

  • Cégjegyzék: 01-09-907509

  • Adószám: 14519336-1-42

  • Bank: 10702019-49030709-51100005

Elérhetőség
  • Levelezési cím: 1152 Budapest, Telek u. 7-9.

  • Telefon: +36 1 470-5022

  • E-mail: info@nadcom.hu

A Nadcom Informatikai Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Nadcom Informatikai Kft. weboldala, illetve annak tartalma vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik, az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Nadcom Informatikai Kft. jogosult. Különösen igaz ez az oldalon található Nadcom logókra és emblémákra. A weboldal tartalmát tilos bármilyen formában kereskedelmi céllal felhasználni a Nadcom Informatikai Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül.

A Nadcom Informatikai Kft. weboldalát a lehető legnagyobb gondossággal állította össze, ennek ellenére nem tudja garantálni az oldalak hibátlanságát és az információk teljes pontosságát, valamint a folyamatos problémamentes működést. A Nadcom Informatikai Kft. ezúton is kizár minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely weboldalának felhasználása nyomán keletkezik, kivéve, ha azok egyértelműen a Nadcom Informatikai Kft. szándékos cselekedetének, vagy súlyos gondatlanságának következményei.

A Nadcom Informatikai Kft. weboldala a teljeskörű tájékoztatás érdekében külső honlapokra vezető linkeket tartalmazhat, ezen weboldalak tartalmáért azonban a Nadcom Informatikai Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.

Kapcsolódó kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal az info@nadcom.hu e-mail címen.

IMPRESSZUM
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK